Gezocht

3-5 krijgers

Leef als een moderne viking

Minder werken, meer rust en discipline.
In 100 dagen jouw warrior-spirit ontwaakt door middel van een dagelijkse mind-body practice.

Uniek programma

We breken door Westerse conditioneringen door middel van mind- en body trainingen van onze voorouders.

Community & accountability

We creëren een tribe van broeders die elkaar helpen in voor- en tegenspoed. Als je het moeilijk krijgt, is het de tribe die je overeind helpt.

Lead by example

Ik ben het leidend voorbeeld met een 240 minuten dagelijkse mind- & body training. Ik vertel je niet wat je moet doen. Ik laat het je zien.

Doel programma

Doorbreken van je eigen conditioneringen door dagelijks met je lijf en geest bezig te zijn. Weerstand te lijf gaan.
 
Dit programma is ontwikkeld voor ondernemende mensen die willen werken aan hun discipline, concentratie en focus. Stap in je masculiniteit!
 
Gedurende 100 dagen ontwikkel je een consistente Viking-practice: dynamische meditaties, ademwerk en blootstelling aan kou worden je nieuwe routines. Hierdoor vallen de lagen van conditioneringen langzaam van je af. 
 
Je zult gaan groeien in je gezondheid, business en relaties. Je zelfvertrouwen neemt toe. Je discipline is verbeterd. Je hebt meer focus. En, je werkt ook nog eens minder.
 
Stap jij uit de Matrix?

De Vikingen:
meedogenloos en legendarisch

Er zijn altijd momenten in je leven waarin je wordt geconfronteerd met uitdagingen. Jouw kracht, uithoudingsvermogen en aanpassingsvermogen worden weleens op de proef gesteld.

De Vikingen hadden deze uitdagingen in overvloed: de strijd tegen de koude winters in Scandinavië, het ontdekken van duizenden kilometers nieuwe gebieden of de vele oorlogen die ze genadeloos naar hun hand hebben weten te zetten: Vikingen gingen altijd buiten hun comfortzone. Precies deze moed ontbreekt bij de moderne mens. 

 
Vikingen streden tot het bittere eind. Sterven in de strijd betekende dat je naar het Valhalla ging: de hoogste eer die je als man kon behalen. Nu vechten we natuurlijk niet meer op dezelfde manier als vroeger, maar Vikingen gaven nooit op, werden amper verslagen.
 
Deze meedogenloze manier van het veld betreden, gaf ze de kracht om het beste uit zichzelf te halen. En deze waarden gaven ze door aan volgende generaties. 
 
Precies daarom worden de Vikingen als legendarisch volk bestempeld.

Het probleem van de moderne wereld

De weg van de minste weerstand is de makkelijkste weg. Dat is ook de reden dat we eindeloos scrollen op onze smartphone of iedere serie op Netflix uitspelen. We zitten nou eenmaal liever voor de televisie dan dat we een setje zware deadlifts uitvoeren. We hebben meer schermtijd dan quality time, vermijden weerstand en we zitten teveel binnen. Resultaat: onzekerheid, langdurige stress en depressieve klachten. 
 
Doordat we veiligheid en comfort verkiezen boven het mogelijke gevaar van ongemak, saboteren we ons eigen potentieel voor zelfontwikkeling. Weerstand, ongemak en kortdurende stressprikkels zijn juist essentiële voorwaarden voor persoonlijke groei.

‘Een gladde zee heeft nooit een bekwame zeiler gemaakt’

Dussss: wil je een gemakkelijk leven leiden, of het leven dat je écht wilt?

De oplossing

Een Viking op het slagveld blakerde van zelfvertrouwen: hij spendeerde veel tijd in de natuur, was goedgetraind, niet bang om te sterven en werd gedragen door z’n broeders. De moderne mens zit veel binnen, heeft fysieke en mentale klachten en hoopt zolang mogelijk te leven. 
 
Door onszelf regelmatig bloot te stellen aan weerstand worden we gelukkiger: Je discipline en zelfvertrouwen nemen toe en we treden makkelijker buiten onze comfortzone. Tijdens dit traject gaan we o.a. aan de slag met je ochtend- en avondroutines, het opruimen van je omgeving en het aankijken van je donkere kant. Daarnaast zoeken we regelmatig diverse vormen van weerstand op.
 
Jij gaat je leven leiden op basis van jouw eigen regels, zoals de Vikingen dat ook deden. 

De 4 fases van het programma:

1.
Accountability Tribe

We starten met het bijhouden van een dagboek. We maken accountability afspraken en breken door conditioneringen heen.

2.
Orde scheppen in de chaos

We gaan troep opruimen in gezondheid, financiën, huishouden en je werk zodat je innerlijke helderheid creëert.

3.
Manifesteren

Tijd om aan de slag te gaan. Bouwen aan je toekomst.

4.
Master your
dark side

We gaan diep naar binnen middels eeuwenoude mind- body practices om jouw donkere kant naar boven te halen.

De 10 modules

0. Commitment

1. De nobele deugden

2. Accountability

3. Deconditionering

4. Journalling

5. Minimaliseren

6. Je Inner bitch

7. Hyperfocus

8. 6- maandenplan

9. Radicale eerlijkheid

10. Je donkere kant

Moderne krijgers gezocht

Je hebt een prima leven en een leuk salaris, maar toch knaagt er iets. Stiekem weet je wel dat dit het niet is, maar je vindt het lastig om die stap te wagen. Je weet dat je die warrior-spirit in je hebt, maar je vreest de angst dat je verliest wat je hebt opgebouwd. Tijd om daar mee af te rekenen.

Ik kan je niet helpen als:

Ik kan je wel helpen als:

Geef me de eerste 60 minuten van je dag en ik beloof je dat je leven overzichtelijker gaat worden. 

Eén belofte: Het wordt geen makkelijk traject, maar je leven wordt wél makkelijker.

Wat vraag ik van jou?

Maximaal 5 studenten

Tijdens dit traject leer je leven met aandacht. Daarin ben ik het leidend voorbeeld. Veel coaches werken met 15 studenten tegelijkertijd waardoor je niet de aandacht krijgt die je nodig hebt. Ik werk gedurende 100 dagen met maximaal 5 studenten tegelijk. Je kunt dus rekenen op mijn volledige toewijding. 

Wat kan ik verwachten?

Gepersonaliseerd dagboek

Een digitaal dagboek, volledig gepersonaliseerd op jouw routines en gewoontes waar jij aan wilt werken. Het geheime wapen van het traject!

Een tribe met Broeders

De belangrijkste factor in het traject is de tribe! Samen doen we dit! Zonder elkaar gaan we het niet redden. 

10 Modules met huiswerk

Gemiddelde studiebelasting: 1,5 uur per week

20+ Tools & apps die je leven versimpelen

Smartphones zijn onze grootste afleiders bij het verwezenlijken van onze plannen. Samen richten we jouw elektronica op zo’n manier in dat in je focus blijft, maar waar je op gezette tijden ook kunt genieten van je Instagram-tijdlijn. Een personal smartphone trainer!

20+ Meditaties & ademsessies voor thuis

Toegang tot video’s van 10-60 minuten per sessie. Dynamische meditaties, zitmeditaties en breathwork-sessies zodat je thuis aan de slag kunt. 

Tweewekelijkse 1-op-1 Zoom call

Ik heb mijn volledige aandacht voor jou. Naast de 1-op-1 call geef ik je tekst en voice-support. 

Wekelijkse Accoutability check-in + meditatie

Iedere week komen we via Zoom bijeen. We evalueren op radicaal eerlijke manier onze week en maken afspraken voor de komende week. 

Gratis Berserker + koudetraining

Tijdens het traject heb je de mogelijkheid om eens per week met mij een Berserker-training mee te doen. De training bevat elementen van kracht, conditie en meerdere malen het trotseren van het koude water.

Zweethutceremonie

Een oeroud reinigingsritueel afkomstig van de Lakota-Indianen uit Noord-Amerika. Je wordt gereinigd op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau.

Veelgestelde vragen

Zeker! Als ouder is het belangrijk om jezelf niet te vergeten. Daarom is het goed om regelmatig in te checken op jouw eigen ruimte. We stemmen jouw routines af op jouw gezin.

Zeker niet! Hoewel we tijdens dit traject digitaal minimaliseren, hebben we onze wekelijkse groepsbijeenkomst en de 1-op-1 sessies live via Zoom. Er gaan live-bijeenkomsten zijn, maar die worden tijdens het programma met elkaar afgestemd.  

Klaar om de strijd aan te gaan?

100 dagen. Een tribe met gelijkgestemden. 10 modules. 1-op-1 aandacht. 100% verbinding. Gegarandeerde transformatie. 

Locatie: 
Thuis en live
 
Start: 
Januari 2023
April 2023 
 
Aantal deelnemers:
Maximaal 5

Wie Is Tibor Tijmen?

Als geboren en getogen Fries weet ik als geen ander wat het is om mijn ware ik te onderdrukken. Doe maar normaal, dan ben je al gek genoeg.

Ik wilde niet opvallen, moest carrière maken, snel een huis kopen, een vriendin zoeken en kinderen krijgen.

Ik werkte 80 uur per week: de hele week bezig voor klanten, zat in twee commissies, werkte aan meerdere concepten en beheerde daarnaast ook nog twee blogs. Dit werd me allemaal teveel.

Mijn donkere kant nam de overhand: Ik kropte woede en verdriet op, voelde me eenzaam, had schulden en ik verloor me in het weekend met alcohol en drugs. Ik voelde me als een vechter in mijn eigen kooi.

Dit wilde ik niet meer, dus ben ik gaan zoeken naar oplossingen.

Ownership

De afgelopen twee jaar heb ik meer dan 25k geïnvesteerd in retraites en coaching om die donkere kant van mezelf aan te kijken.

Waar ik de meeste behoefte aan had, was een veilige tribe waarin ik openlijk mijn shit kon delen.

En die heb ik gevonden: Met behulp van een eigen tribe en de gidsing van mijn teachers heb ik mijn donkere kant omgezet naar een krachtige energie die ik inzet voor positieve doeleinden. Zij gaven mij toestemming om de Viking in mij naar boven te halen. En zo keerde ik terug naar mijn oerstaat. Ik mocht uit de kooi komen. 

Het is in geen enkele manier te vatten hoe mijn leven in zo’n korte tijd is veranderd. Ik ben vrij van schulden, ben 10 kilo afgevallen en heb mijn werkweek teruggebracht van 80 uur naar 28 uur zonder verlies van winst. Mijn discipline is verbeterd, ben tot 300% productiever, heb meer geduld en kom makkelijker in hyperfocus.

Discipline

Aan de basis van dit alles staat een consistente dagelijkse practice! Ik begin mijn dag met een stevige ochtendpractice en door de dag heen ben ik bezig met ademwerk, dynamische meditaties, crossfit-trainingen en koudetraining. Ik deed dit eerst 10 minuten per dag en inmiddels streef in naar 4 uur per dag.

En deze levensverandering gun ik jou ook! Al hoef je niet zo gek te gaan als ik ;-).

Hard & Zacht

Ik ben een samensmelting van twee werelden: met mijn 8 jaar ervaring als freelance digital marketeer ken ik de verwachtingspatronen van het bedrijfsleven. Daarnaast ben ik crossfit-trainer en breathwork-coach. Hierdoor ken ik de dieptes van zowel de corporate-wereld als de spirituele wereld: een goede combinatie van hard en zacht.

Volg me
Volg me